Friendship Quotes

Tuesday, July 28, 2009

Kehidupan hari ni...

Terlalu lama aku biarkan blog aku ni bersawang. ye la...tujuan asal aku bukan nak kasi tunjuk kat org baca, juzt nak jd kan as part of catatan diari peribadi, tp dah namanya kena published, mesti org akan bc gaks...so, ni la citer aku skang...

Lagi 6 hari, genap la usia aku ke 31 tahun. Perkembangan terkini, aku sedang merancang bbrp perkara utk aku achieve antara tempoh skang til 3 tahun lagi, Rancangan Malaysia ke 31 aku la nih kiranya. Target capaian: 3 tahun

1. aku nak sgt akhiri zaman "solo" aku nih... penat dah rasanya perform solo...nak gak wat band. so, lgkh ptama cr ahli band yg ptama diikuti yg lain tahun2 kemudian nnt..:D
so, target aku, 2010 ni...

2. make sure tahun ni gak aku dah kena ada lesen...hehehe... malu aku....so, target b4 raya tahun ni dah dpt dah

3. complete n dptkan master degree aku...by 2011..insyaAllah

4. hantar mak pi haji, beli umah, beli keta...target, by 2012 aku mampu dah setelkan ni semua...

Semoga Allah redhai n makbulkan hasrat murni ini...

dan...Sekeping hati seorang lelaki bermonolog lagi...

4 comments:

JALAN REBUNG said...

abg zeck ...

kena cari band cepat-cepat ..aku pun nak cari band jugak ..band ke 2 ...hehehh

mynshazmin said...

insyaAllah.. aminnn.. myn doakan je

zakiesqandar said...

waaa...jalan rebung. nak buka jalan apa plak pasni? jalan bunga kantan ke? ahaks...

myn: aminnn.... thanks. teruskan tolg doa...;)

MR. CAMPRO said...

Jalan Rebung,

No 2?perghhh..rsnya x sudah nak cari tu..

tu kt reunion alumni Alam Shah kan ada..jeng..jeng..jeng..

Wahahah

Mr Campro