Friendship Quotes

Tuesday, January 6, 2009

Duit tak ada..tapi hati ingin kahwin...

Wow...lama bebenor aku tak menaip apa2 kat blog aku nih. Since aku dah tak asik menghadap PC ni and makin bz balik dgn kelas2...aku makin kurang berblogging...:D

Apa2 pun ni la rasanya time sesuai aku post new things to share, citer pasal aku.

Rasanya...apa kaitan title kat atas dgn situasi terkini aku skang? Jawabnya: aku teringin nak kahwin........!! teringin sgt2...

err...aku dah GF ker? bukan aku dah clash ker dgn si dia tu? (sila rujuk post terdahulu...:p)

Jawabnya lagi: aku dah malas nak bercinta lama2,aku dah penat sgt2...aku nak akhiri status single aku ni kembali manjadi memiliki dan dimiliki...dan..aku hrp kali ni biarlah si dia ni berjaya aku nikahi..

kawan2...doakan la aku yerk. Target aku by this year jugak..2009 or early next year...

mak!!! nak kahwinnnnnnnnnnnnnnn....:D